schuifdeurkast-op-maat

Iets voor jou?

Ga de samenwerking aan!

Word verkoper/ambassadeur van Craftsons Schuifdeurkast systemen. Meld je aan en start met geld verdienen. Voor ZZP'ers, Ondernemers & particulieren.

Meld mij direct aan!

Garantie en retourneren

Garantie en Retourneren bij Craftsons.nl

Bij craftsons.nl zijn we trots op de kwaliteit en vakmanschap van onze schuifdeurkasten. Daarom bieden we je graag duidelijke informatie over onze garantie- en retourneringsvoorwaarden.

Garantie

Wanneer je een schuifdeurkast bij ons koopt, kun je vertrouwen op een hoogwaardig product. We bieden je een garantie van 2 jaar op de volledige kast. Hiermee verzekeren we je van een zorgeloze aankoopervaring.

Wat valt er onder de garantie?

  • De volledige constructie van de kast
  • Alle scharnieren, geleiders, en andere bewegende onderdelen
  • Afwerking en oppervlaktebehandeling

Mocht er iets mis zijn met je schuifdeurkast binnen de garantietermijn, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem snel en naar tevredenheid op te lossen.

Retourneren

Omdat elke schuifdeurkast bij ons op maat wordt gemaakt volgens jouw specificaties, is het retourneren van de kast helaas niet mogelijk. We begrijpen dat dit misschien vragen oproept, en we willen je hierbij graag geruststellen.

Waarom is retourneren niet mogelijk?

  • Jouw kast is uniek en specifiek voor jou ontworpen en vervaardigd
  • We kunnen de kast niet aan iemand anders verkopen
  • Je hebt bij de bestelling de mogelijkheid gehad om de specificaties te controleren

We raden je daarom aan om je wensen en specificaties zorgvuldig door te nemen voordat je de bestelling plaatst. Heb je vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op voordat je bestelt. We helpen je graag met het samenstellen van je droomkast.

Vragen?

We begrijpen dat garantie en retourneren belangrijke onderwerpen zijn bij je aankoop. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.