Over
Craftsons

Alles wat je wil weten!

Wie zij wij?

Craftsons richt zich op het bouwen van schuifdeurkasten, volledig op maat. Dit doen we inmiddels al meer dan 15 jaar! Tenminste, het bedrijf bestaat nog geen 15 jaar. Maar onze gepassioneerde meubelmakers die uw kasten bouwen. Werken al 15 jaar in de meubelbranche en hebben al een groot aantal prachtige schuifdeurkasten op maat gemaakt! 

Craftsons is in 2023 opgericht door Gideon en Ruben. Gideon en Ruben hebben beiden enorm verschillende kwaliteiten. Gideon is met zijn bedrijf Craftvision gespecialiseerd in ambachtswerk en voorziet zijn klanten al jaren van de mooiste meubels op maat. Ruben is met zijn bedrijf The Garrison volledig gericht op de nieuwe manier van werken. Alle online processen zo soepel mogelijk laten verlopen. Van de visualisatie tot het online contact en automatische processen.

Met alle kennis die we in huis hebben, hebben we er alles aan gedaan om een zo overzichtelijk mogelijke website en visualisator te bouwen. Zodat u direct bij het bestellen al weet waar u aan toe bent. Zo bent u ontzorgt vanaf het bestellen tot het plaatsen.

Zijn er nog wel vragen? Vraag het ons gerust via het chaticoon rechts onderin de website.

Gideon Dokter

Gideon is één echte vakman en mede oprichter van Craftsons. Zijn leven lang al druk met bouwen van de mooiste meubels, keukens en natuurlijk schuifdeurkasten! Door de grote vraag naar Schuifdeurkasten is het merk Craftsons geboren! Gideon is vastberaden om van elk project een succes te maken! Elke bestelling die via Craftsons geplaatst wordt door Gideon begeleid, gemaakt en dubbel gecheckt! Zodat je zeker weet dat er een prachtige kast van ultieme kwaliteit geleverd wordt!

Ruben Flier

Samen met Gideon 1 van de mede oprichters van Craftsons. Een echte Guru op IT gebied. Van de website tot automatisering van alle systemen. Ruben zorgt dat het hele online proces vlekkeloos verloopt! Het samenstellen en bestellen van de kasten en alles wat daarbij komt kijken. Hij zorgt voor een veilig betaalproces en dat de nodige informatie beschikbaar is. Zodat we bij het verwerken van jouw kast niks belangrijkst missen!

Martijn Aarten

Martijn is een echte specialist. Een harde werker en een man van precisie. Iemand die al meer dan 8 jaar werkzaam is in de meubelbranche en elke klus erg serieus neemt! Martijn heeft veel plezier in zijn werk en dat zie je zeker terug in de kwaliteit van jouw Craftsons schuifdeurkast!

Melvin Nissink

Melvin is altijd in voor een goed gesprek en helpt je graag met al je vragen! Voor informatieve of technische vragen draait Melvin zijn hand niet om! Hij zou altijd zijn best doen om een helpende hand te bieden. Zowel in het contact dat je met hem hebt als op de werkvloer! Heb je vragen neem dan contact met ons op we staan klaar om je te helpen!

Maatwerk inbouwkast bijkeuken

De bijkeuken (vroeger ook wel klompenhok genoemd) word steeds meer onderdeel van de woning. Bij dit project vond de klant het dan ook erg belangrijk dat de lijn van de keuken werd doorgezet in de bijkeuken. Dit hebben wij in samenwerking met de keukenproducent gedaan. De keuken producent heeft midden in de ruimte een prachtig keukenblok geplaats met dezelfde karakteristieke details dan in de keuken. waar wij vervolgens in de zelfde stijl 2 maatwerk kasten omheen hebben gebouwd. De klant en wij zijn erg blij met het resultaat!

Zelf een kast samenstellen

Maatwerk kast slaapkamer

De hier boven afgebeelde kast is 1 van de meest voorkomende situaties. Het betreft een kast in een slaapkamer welke met 1 zijde tegen de wand is geplaats en waar bij de andere zijde is voorzien van een zijwand. Met deze opstelling maak je optimaal gebruik van de ruimte en kun je de kast zo breed maken als je zelf wil. Dit is een veel voorkomende situatie. Wil jij ook een schuifdeurkast in je slaapkamer om je ruimte volledig te benutten? Stel jouw kast dan nu samen!

Zelf een kast samenstellen

Maatwerk kast gang

Deze klant heeft er voor gekozen om niet in elke kamer apart een kast te plaatsen. Maar in de centrale hal waar alle kinderkamers aan verbonden zijn 1 grote kast toe te passen. Dit scheelt niet alleen veel ruimte op de slaapkamers, maar scheelt ook veel tijd bij het inpakken van de kast. Zoals u ziet heeft Craftsons voor elke bijzonder project de juiste oplossing. Wil jij ook een kast op een bijzondere locatie. Bestel hem gerust, we komen na het bestellen gratis bij je langs voor advies en een perfecte meting.

Bestel mijn inbouwkast

Maatwerk kast garage

Samen met de klant hebben we gekeken naar een maatwerk oplossing voor zijn grote schuur/garage. Deze dient deels als garage om in te klussen, maar er worden ook regelmatig familie bijeenkomsten en feesten gehouden. Samen hebben we besloten om het deel waar geklust word af te sluiten met een mooi schuifwand systeem. Hierdoor kan tijdens een feestje alles netjes weg gezet worden achter de deuren en hebben ze tijdens het klussen bij geopende deuren alle ruimte.

Bestel mijn inbouwkast

Kantoor & productie

Spoordwarsstraat 32
8271RD
IJsselmuiden, Nederland

Geen bezoekadres.

Stuur ons een bericht

Stuur een mail of contact ons via het chaticoon rechts onderin uw beeldscherm.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.