schuifdeurkast-op-maat

Iets voor jou?

Ga de samenwerking aan!

Word verkoper/ambassadeur van Craftsons Schuifdeurkast systemen. Meld je aan en start met geld verdienen. Voor ZZP'ers, Ondernemers & particulieren.

Meld mij direct aan!

Schuifdeurkasten voor ZZPér en Aannemers

Wij werken graag samen met ZZP'ers en aannemers. Maar als jij gedreven verkoper bent en je wil aanmelden als particulier horen we dat ook graag. Wil jij verkoper worden van onze Craftsons schuifdeurkasten. Meld je dan aan via deze link. We gaan vervolgens beoordelen of we een samenwerking kunnen starten en hoe die samenwerking eruit komt te zien. 

Hoe gaat het verkopen van Schuifdeurkasten online?

Je hoeft niet perse kasten te kunnen plaatsen om de kasten te verkopen. Heb jij bijvoorbeeld een mooie showroom of winkel waar je de klanten enthousiast kan maken voor Craftsons Schuifdeurkasten. Of ben je als ondernemer vaak aan het werk in nieuwbouw woningen of andere projecten. Dan is dit wellicht een uitgelezen kans voor een mooie samenwerking. Als ondernemer kom je dagelijks in contact met nieuwe klanten. In nieuwbouw willen veel mensen hun nieuwe slaapkamer, bijkeuken of andere ruimtes inrichten met schuifdeurkasten. Wanneer jij het gesprek aangaat en zorgt dat ze via onze site een kast bestellen, kan je gemakkelijk geld verdienen naast je al lopende klussen. 

Maar zelfs als particulier kan jij gemakkelijk extra geld verdienen naast je huidige baan. Maak jij je familie of vrienden bekend met Craftsons Schuifdeurkasten via jouw persoonlijke link en bestellen ze een schuifdeurkast via de site. Dan ontvang je een mooie commissie. 

Kan ik zelf ook schuifdeurkasten plaatsen?

De samenwerking via Collabs is gebaseerd op het verkopen van onze kasten. Mensen enthousiast maken voor ons merk en ze de juiste link doorsturen. Eventueel helpen met het samenstellen via de website en het doorklikken van de bestelling. Ben jij een gedreven vakman en wil je niet alleen kasten verkopen, maar je verkochte kasten zelf ook plaatsen? Meld je aan en laat ons dit dan weten. We gaan dan samen kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Klik op deze link om je aan te melden als verkoper/ambassadeur van Craftsons schuifdeurkasten.