schuifdeurkast-op-maat

Iets voor jou?

Ga de samenwerking aan!

Word verkoper/ambassadeur van Craftsons Schuifdeurkast systemen. Meld je aan en start met geld verdienen. Voor ZZP'ers, Ondernemers & particulieren.

Meld mij direct aan!

Interieur van schuifdeurkast

Standaard Interieur voor Schuifdeuren

Optimaliseer jouw ruimte met ons standaard interieur voor schuifdeuren, perfect afgestemd op jouw behoeften!


Als voorbeeld hebben we een interieur van een 3 deuren kast laten ontwerpen. Zo ziet een standaard interieur eruit. Per deur krijg je 1 interieur. Een interieur bestaat uit een 2 zijwanden, bodem, een legplank en een plafond. Standaard zit er geen plaat achterin en kijk je dus tegen de muur achter de kast. 

De roedes (stangen voor kledinghangers) kunnen mee besteld worden in de configurator maar zijn niet standaard inbegrepen. 

interieur-schuifdeurkast

 

Standaard interieur uitbreiden

Via de schuifdeurkasten configurator kan je gemakkelijk je standaard interieur uitbreiden. Je kan bijvoorbeeld extra legplanken mee bestellen of roedes bij bestellen. Legplanken kunnen op nagenoeg elke hoogte geplaatst worden met minimaal 32mm ruimte tussen elke plank. Bestel je extra legplanken bij. Dan kan je bij het inmeten of plaatsen dus precies aangeven op welke hoogte we de planken moeten plaatsen.

Technische gegevens:

Afmetingen en Materiaal: Elk interieur is met precisie ontworpen met een standaarddiepte van 60cm, maar aanpassingen zijn natuurlijk mogelijk. Gemaakt van robuuste 22mm spaanplaat, biedt het zowel stabiliteit als stijl.

Kleur: Ons interieur komt in een frisse witte tint, vergelijkbaar met RAL9010, wat naadloos past in elke moderne woonruimte.

Configuratie: Voor elke deur die je bestelt, ontvang je een standaard interieur. Dit betekent dat wanneer je een schuifdeurkast met 4 deuren bestelt, je het voordeel hebt van 4 aparte standaard interieurs. Elk interieur is uitgerust met een bodem, één legplank, en een plafond.

Functionaliteit en Aanpassingsvermogen: Standaard is er één legplank per deur inbegrepen, maar voel je vrij om extra planken te bestellen. Elke plank kan een gewicht van 20kg dragen en is verstelbaar om de 32mm, zodat je gemakkelijk de hoogte kunt aanpassen naar wens.

Montage en Service: Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat alles perfect past. Daarom bieden we een gratis inmeetservice aan. En zodra je bestelling klaar is, komen wij deze persoonlijk plaatsen.

Milieubewustzijn: Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons plaatmateriaal is FSC gecertificeerd, wat betekent dat het afkomstig is van verantwoord beheerde bossen.

Maximale Afmetingen: Het interieur kan maximaal 260cm hoog zijn, terwijl de deuren kunnen reiken tot een hoogte van 280cm.

Garantie: Wij hebben volledig vertrouwen in onze producten. Daarom bieden we je een garantie van 5 jaar op zowel het schuifsysteem als de wielen.

Ervaar de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek met ons standaard interieur voor schuifdeuren!