schuifdeurkast-op-maat

Iets voor jou?

Ga de samenwerking aan!

Word verkoper/ambassadeur van Craftsons Schuifdeurkast systemen. Meld je aan en start met geld verdienen. Voor ZZP'ers, Ondernemers & particulieren.

Meld mij direct aan!

Maatwerk kasten

Maatwerk kasten

Bent u opzoek naar een op maat gemaakte hoge kwaliteit schuifdeurkast? Een schuifwand- of schuifdeurkast op maat? Dan bent u bij Schuifdeurkastmeesters.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk kasten. Wij werken niet met standaard afmetingen en daarom zijn alle kastoplossingen die door ons geproduceerd worden maatwerk.

Schuifdeurkastmeesters biedt hoogwaardige en scherp geprijsde kasten aan, gemaakt van de beste materialen die zorgvuldig zijn geselecteerde door onze vakmensen. Al onze kasten worden op maat gemaakt op onze productielocatie in IJsselmuiden, Overijssel.  U kunt er voor kiezen om uw kast in te laten inmeten door onze vakmensen. Dan geven wij u de garantie dat de maatvoering perfect is en uw kastoplossing uiteindelijk perfect zal passen en functioneren.

Schuifdeurkastmeesters werkt niet met standaard afmetingen of een standaard voorraad. Alle opdrachten die binnen komen worden op dat moment op maat gemaakt door onze vakmensen. Dat maakt dat alle kasten die geproduceerd worden door Schuifdeurkastmeesters maatwerk zijn.

Schuifdeurkastmeesters staat voor maatwerk en dat in combinatie met vakmanschap, hoge kwaliteit en duurzame sterke materialen.

Wil u nou een kastenwand plaatsen maar betreft het een bijzondere situatie zoals bijvoorbeeld onder een schuin dak? Dan valt dit bij ons onder ‘Bijzonder Maatwerk‘!
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.